Skip to the content

75 års jubilæum !

Festballoner
Festballoner

Nordborg Andelsboligforening har rundet 75 år.

 Den 21. januar 1946 blev der afholdt stiftende generalforsamling i Nordborg og Omegns Andelsboligforening. Senere er navnet ændret til det nuværende – Nordborg Andelsboligforening -eller i daglig tale NAB.

Søren Weiss, formand for bestyrelsen udtaler, at han ligesom resten af bestyrelsen og ansatte

i NAB havde set frem til at festligholde dagen sammen med foreningens beboere.

Det lader sig desværre ikke gøre nu på grund af den meget omtalte Covid 19 situation.

NAB har fra den første afdeling med 16 boliger nu i alt 739 boliger fordelt på 22 afdelinger alle beliggende i og mellem Guderup og Nordborg. De første boliger kostede hver kr. 31.000 at opføre og kunne i 1948 udlejes for kr. 60 pr. måned. Tiderne har ændret sig og nu er det lidt andre tal der tales om.

Søren Weiss udtaler, at der lægges mange kræfter i at gennemføre energirenoveringer i den bestående boligmasse, senest med afslutning af en større helhedsplan i en afdeling med 54 boliger i Havnbjerg.

Bestyrelsen i NAB lægger stor vægt på at udleje gode og tidssvarende boliger til en fornuftig leje, at skabe tryghed hos beboerne og yde en god service. Vi har haft mange beboere der har boet hos os i rigtig mange år, sågar har vi beboere med mere end 50 års anciennitet ja endda enkelte over 60 år. Det ser vi som udtryk for at der er generel tilfredshed med og respekt for foreningens mål og handlinger.

Der vil blive afholdt arrangementer i forbindelse med jubilæet når fornuften og tiden igen tillader at vi kan forsamles i større fora, men indtil videre vil vi blot markere dagen i stilhed og se frem til

en normalisering af dagligdagen igen.

 

Du kan se mere om Nordborg Andelsboligforening på www.nabbolig.dk

Du kan også møde os på facebook, Instagram og youtube.

Om forfatteren

Nordborg Andelsboligforening

Kontakt os

Fandt du hvad du søgte

Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål og meget mere.